ZAJÍMAVOSTI: Red Bull Art of Can

03.10.2011 22:03

V minulém týdnu proběhla v Praze velice zajímavá akce. Art of Can pořádaná firmou Red Bull, která je ve světe známá svými energetickými nápoji.

O čem vlastně akce Art of Can byla? Vytvořit umělecký výtvor z plechovky či více plechovek energetického nápoje Red Bull. Tato akce má počátky již v roce 1999 a momentálně tuto výstavu můžeme spatřit po celém světě.

Praha tuto výstavu hostila již v roce 2007, tentokrát byla možnost umělecké výtvory spatřit v Pařížské ulici (budova bývalého Casina) naproti Právnické fakultě a to od 23.9 do 2.10.

Ještě týdny před samotným začátkem Art of Can mohli lidé zaregistrovat velikou mediální kampaň. Proto bylo veliké očekávání co se na výstavě objeví a kolik toho bude.

Nakonec bylo k vidění kolem 50 exponátů jako např. auto z plechovek, globus, kabelka, spodní prádlo, Ještěd, kompas a další.

Musím říct, že nápady byly opravdu dobré a to, co se na výstavě ukázalo, bylo opravdu pěkné. Vzhledem k velikosti mediální kampaně a propagaci celé akce jsem čekal více, a tak jsem byl mírně zklamán.

Fotogalerie (by Michaela Svojanovská) - ZDE

Jan Kefurt

 

 

 

 


optimalizace PageRank.cz